ENTREPRENØRSKAB OVERBLIK

Oversigt over ressourcer til at lære om entreprenørskab

Entreprenørskab og startups er en stærk kraft til at skabe forandring i samfundet. 

Gennem vores arbejde har vi samlet en række af de bedste bøger, website, podcast og youtube videoer om emnet alle entrepreneurer bør stifte bekendskab med.

The Lean Startup Book

Bøger om entreprenørskab, innovation og intraprenørskab

Vi har samlet en række af de bedste bøger vi har læst om entreprenørskab. Mange af dem har vi aktivt brugt.

Bøger om entreprenørskab, innovation og intraprenørskab (på engelsk)

Entrepreneurship foredrag og undervisning

Vi holder løbende foredrag om entrepreneurship, fortæller om idegenerering, virksomhedsopbygning, salg og skalering krydret med egne erfaringer.

Book et foredrag

Derudover har vi de sidste 3 år kørt en række Entrepreneurship-kurser på Aarhus Universitet og er altid interesseret i at diskutere hvordan man bedst underviser i Entrepreneurship.

Kontakt Kite Invent

Entreprenørens værktøjskasse

Jeg er i gang med at samle de bedste artikler, værktøjer, bøger, podcast og videoer som jeg gang på gang anbefaler de virksomheder og studerende jeg hjælper med at bruge.

Håber snart at kunne publicere den. Indtil da, så følg mig på LinkedIn eller Twitter 

INTRAPRENEURSHIP

Iværksætterkultur

Iværksætteri ved mindre virksomheder drives af ildsjæle og folk der har ild i røven og bare vil det. I større virksomheder, skal der arbejdes med kulturen, incitamentstrukturer og mødesteder. Dette er fanget i nedenstående citat af Antoine de Saint-Exupery:

“If you want to build a ship, don’t drum up people to collect wood and don’t assign them tasks and work, but rather teach them to long for the endless immensity of the sea”.

I øjeblikket har vi i samarbejde med Aarhus Universitet udarbejdet et idekatalog med over 40 forskellige koncepter og er i gang med at prototype et par stykker herunder en større festival på tværs af studerende, forskere og industri kaldet: “Aarhus University Digital Innovation Festival

SÅDAN HJÆLPER VI

Vi holder regelmæssige foredrag om forskellige aspekter af entrepreneurship, yder en række forskellige konsulentydelser, tilbyder startup mentoring gennem innovationsfonden med mere. 

Kite Invent’s services indenfor entreprenørskab