Foredrag

Vi holder regelmæssigt foredrag om entreprenørskab, iværksætteri, innovation, disruption og digital transformation.

Foredragene tilpasset til publikum og formatet tilpasset længden af foredraget. 

Vi tilbyder både foredrag på dansk og engelsk.

Disruption indenfor sundhedsvæsenet

I dette foredrag kommer Thomas Riisgaard Hansen ind på en række nye teknologier som er spået til at ville disrupte sundhedsvæsenet og behandler nye teknologiske trends f.eks. artificial intelligence, big data, personalized medicine, geneditering, nye sensorteknologier, blockchain, human-brain interfaces og fremtidens forebyggelse. 

Læs mere om foredraget “Disruption indenfor sundhedsvæsenet”

Entreprenørskab som metode til at skabe fremtiden

Nogle sætter sig ned og venter på hvad fremtiden må byde – andre skaber den aktivt. En måde til selv at skabe fremtiden er gennem entreprenørskab.

Thomas har co-founded en håndfuld virksomheder, været aktiv mentor for en lang række startup, har siddet som business angel og har undervist i teorierne bag entreprenørskab på universitetet.

I dette foredrag fortæller han hvordan entreprenørskab kan ses som en metode, der kan læres og som indebære både den enkeltes personlige egenskaber, værktøjer til at arbejde med innovation og forretning og en kultur, der fremmer innovation og eksperimenter. 

Læs mere om foredraget “Entreprenørskab som metode til at skabe fremtiden”

Hvordan får den gode ide?

Hvorfor har du ikke startet din egen virksomhed? Et typisk svar på dette spørgsmål er, at der ikke er den “gode” ide. Men hvad er den gode ide egentlig? Kan man snakke om gode ideer?

I dette foredrag kommer Thomas ind på hvad en ide egentlig er og ideens rejse gennem et startup eventyr. Foredraget kommer også ind på en række forskellige værktøjer til at arbejde med idegenerering og hvad man efterfølgende kan gøre for at skabe en forretning baseret på ideen.

Læs mere om foredraget “Sådan får man den gode ide”

Udvalgte foredrag

Om Thomas Riisgaard Hansen

Når ”det nye” møder ”det kendte” – det er her innovation, nye ideer og virksomheder opstår. Gennem de sidste 15 år har jeg arbejdet i krydsfeltet mellem ”det nye” fra forskning og innovation samt ”det kendte” i form af eksisterende organisationer og produkter.

Gennem mit arbejdet som forsker på Aarhus Universitet og efterfølgende medejer og direktør i en sundhedsteknologivirksomhed har jeg arbejdet med teknologi og sundhed fra mange vinkler.

Mange af mine erfaringer og indsigter vil jeg gerne give videre, og har derfor hen over årene holdt en lang række foredrag i både Danmark og internationalt (Japan, Australien, USA m.fl.) om innovation og sundhed.

LinkedIn profil