Innovation ved hjælp af entreprenørskab

Fra startup-verdenen findes en langt række effektive metoder og teknikker til at arbejde med innovation. Specielt udvikling af nye services og produkter, hvor der er mange ubekendte. 

Vi har samlet en række af de bedste bøger og videoer om området og tilbyder specialiseret rådgivning og undervisning i brugen af entreprenørskab i innovationsprocessen og til innovationsledelse.

Overblik over bøger, videoer og podcast indenfor iværksætteri

Vi har samlet et overblik over gode bøger, videoer og podcasts om entreprenørskab som metode til innovation og digital transformation i store og små virksomheder.

Her er masse af inspiration til at komme igang med at arbejde med startups, iværksætteri og entreprenørskab.

Vi har aktivt brugt mange af dem selv.

Iværksætterens værktøjskasse

Entrepreneurship foredrag og faciltering af workshops

Vi holder løbende foredrag om entreprenørskab, fortæller om idegenerering, de bedste metoder til at skabe innovation, virksomhedsopbygning, salg og skalering krydret med egne erfaringer. 

Foredrag om iværksætteri

Iværksætterkultur

Iværksætteri ved mindre virksomheder drives af ildsjæle og folk der har ild i røven og bare vil det. I større virksomheder, skal der arbejdes med kulturen, incitamentstrukturer og mødesteder. Dette er fanget i nedenstående citat af Antoine de Saint-Exupery:

“If you want to build a ship, don’t drum up people to collect wood and don’t assign them tasks and work, but rather teach them to long for the endless immensity of the sea”.

Sådan arbejder vi med iværksætter- og innovationskultur

Sådan hjælper vi startups

Vi arbejder løbende med ambitøse startup og tager altid en kop kaffe med nye spændende startups for at se om vi kan hjælpe dem på vej ved hjælp af vores netværk. Vi tilbyder startup mentoring gennem innovationsfonden og laver udvalgte angle investeringer. 

Sådan arbejder vi med startup mentoring og investering