Foredrag om "Hvordan man får den gode ide?"

OM HVORDAN FÅR JEG DEN GODE IDE?​

Hvorfor har du ikke startet din egen virksomhed? Et typisk svar på dette spørgsmål er, at der ikke er den “gode” ide. Men hvad er den gode ide egentlig? Kan man snakke om gode ideer? 

I dette foredrag kommer Thomas ind på hvad en ide egentlig er og ideens rejse gennem et startup eventyr. Foredraget kommer også ind på en række forskellige værktøjer til at arbejde med idegenerering og hvad man efterfølgende kan gøre for at skabe en forretning baseret på ideen. 

Interesseret? Skriv eller ring til Thomas Riisgaard Hansen på thomas@kiteinvent.com eller telefon +45 29 40 33 97.

Blogindlæg om ENTREPRENØRSKAB

Følgende er uddrag af blogindlæg om entreprenørskab (på engelsk).

OM THOMAS RIISGAARD HANSEN

Når ”det nye” møder ”det kendte” – det er her innovation, nye ideer og virksomheder opstår. Gennem de sidste 15 år har jeg arbejdet i krydsfeltet mellem ”det nye” fra forskning og innovation samt ”det kendte” i form af eksisterende organisationer og produkter.

Gennem mit arbejdet som forsker på Aarhus Universitet og efterfølgende medejer og direktør i en sundhedsteknologivirksomhed har jeg arbejdet med teknologi og sundhed fra mange vinkler.

Mange af mine erfaringer og indsigter vil jeg gerne give videre, og har derfor hen over årene holdt en lang række foredrag i både Danmark og internationalt (Japan, Australien, USA m.fl.) om innovation og sundhed.

LinkedIn profil