Foredrag og facilitering af workshops

Hos Kite Invent har vi arbejdet med alle aspekter af iværksætteri og entreprenørskab. Vi har startet virksomheder, hentet investering, solgt virksomheder, investeret i startups, arbejdet med startup mentoring, iværksætterkultur og undervist i entreprenørskab på universitetet. 

Derudover har vi faciliteret en lang række innovationsforløb og workshops hvor vi anvender værktøjer fra entreprenørskab, Google Design Sprint, brugerdreven design, design thinking, jobs-to-be-done og andre metoder.

Foredrag om iværksætteri

Vi holder baseret på forskningen indenfor iværksætteri og egen erfaring en række foredrag om forskellige dele af innovationsprocessen fra idegenerering, design metoder, personlig initiativ, forretningsmodeller, marketing, investering og vækststrategier.

Hvert foredrag bliver tilpasset til målgruppen og længere foredrag og workshops har en række øvelser, der aktiviterer alle deltagere. 

Se et udvalg af vores foredrag

Facilitering af workshops

Hos Kite Invent har vi afholdt og faciliteret en lang række workshops og innovationsforløb på forskellige tidspunkter i en designproces. 

Vi har bred erfaring i en lang række workshopmetoder og formater og sammensætter workshoppen afhængigt af formålet og deltagerne.

Vi tager bl.a. udgangspunkt i værktøjer fra entreprenørskab, Google Design Sprint, brugerdreven design, design thinking, jobs-to-be-done og andre metoder. Vi tilpasser dog altid til det konkrete formål.

Kontakt os for at høre mere