Skabelse af en iværksætterkultur

Intrapreneurship og iværksætteri ved mindre virksomheder drives af ildsjæle og folk der har ild i røven og bare vil det. I større virksomheder, skal der arbejdes med kulturen, incitamentstrukturer og mødesteder. Dette er fanget i nedenstående citat af Antoine de Saint-Exupery:

“If you want to build a ship, don’t drum up people to collect wood and don’t assign them tasks and work, but rather teach them to long for the endless immensity of the sea”.

I øjeblikket har vi lavet en række projekter i samarbejde med Aarhus Universitet om at skabe en stærkere iværksætterkultur og øge antallet af samarbejder på tværs mellem industri og forskning. Dette har bl.a. først til festivallen: “Aarhus University Digital Innovation Festival

Vores metode

En kultur ændres ikke på en gang men er summen af en lang række tiltag, der alle trækker i den samme retning.

Vi starter altid med en kortlægning af de eksisterende innovationstiltag, samler inspiration til nye tiltag og udfærdigere et samlet katalog over initiativer, der efterfølgende kan implementeres på tværs af organisationen.

 

Sådan hjælper vi

Hos Kite tilbyder vi en række konsulentydelser i forbindelse med udarbejdelse af en strategi for øget innovationskultur og implementering heraf. 

Kontakt os for at høre nærmere

 

Vi tilbyder foredag, inspirationsmøder og facilitering af workshops om intrapreneurship og iværksætteri.

Book et foredag