Strategisk rådgivning indenfor sundhed

Arbejder din virksomhed med salg af produkter eller ydelser indenfor sundhedssektoren?
Her kan vi hjælpe med en lang række af de udfordringer, som er forbundet hermed.

Salg

Salg af sundhedsydelser er ofte meget komplekse salg med lange salgscykler. Gennem mange års erfaring med komplekst salg har vi erfaring med en række metoder og salgstilgange som er vigtige i forhold til at forstå og påvirke salgsprocessen.

Partnerskaber og internationalisering

Ofte er der behov for tidligt at skulle ud over Danmarks grænser. Her kan vi rådgive i forhold til markedsspecifikke forhold og gode råd i forhold til partnerskaber.

Udvikling

Den teknologiske udvikling går rigtig stærkt og her har vi arbejdet meget med at survey hvilke nye sundhedsløsninger, der bliver bragt på markedet. Her kan vi hjælpe med at rådgive i forhold til roadmap, værktøjer, teknologivalg og prioritering af ressourcer.

Kvalitetskontrol

Ofte kræves der en CE eller ISO-13485 mærkning af sundhedsteknologiske produkter. Her kan vi komme med input til processen og bidrage med vores erfaringer.

Strategi

Hvor er markedet på vej hen og hvad efterspørger kunderne nu og fremadrettet? Hvordan kan man bedst udnytte nogle af de mega-trends, der findes indenfor sundhed og hvordan sikrer man sig rigtig timing? Her bidrager vi gerne med input og sparring.

Kontakt os for at høre nærmere

Thomas Riisgaard Hansen
thomas@kiteinvent.com
Tlf: 29 40 33 97