Om digital transformation foredraget

Om foredraget

Hvordan kommer data og digital teknologi til at ændre vores sundhedsvæsent i fremtiden?

Foredraget præsenterer eksempler på innovativ teknologi fra forskningslaboratorier og hosptialer forskellige steder i verdenen og perspektivere til hvilke konsekvenser det har for kompetencer, forretningsmodeller og organisering af sundhedsvæsenet.

Præsentationen kommer jeg ind på en række nye teknologier som er spået til at ville disrupte sundhedsvæsenet f.eks. artificial intelligence, big data, personalized medicine, geneditering, nye sensorteknologier, blockchain, human-brain interfaces og fremtidens forebyggelse. 

Sprog

Foredragene tilpasses målgruppen og kan leveres på dansk og engelsk. 

Længde

Afhængigt af behov kan længden tilpasses formatet og være f.eks. 20 min, 45 min, 2×45 min, 3×45 min. Ved længere foredrag vil der typisk være lagt øvelser ind i programmet.

Interesseret? 

Skriv eller ring til Thomas Riisgaard Hansen på thomas@kiteinvent.com eller telefon +45 29 40 33 97.

Video fra 2017 foredrag

Et tidligere foredrag om teknologiudvikling og disruption i sundhed fra 2017 blev optaget på video og udvalgte klip er online. 

 

Klip: Sundhedsteknologi flytter ud at hospitalet

Digital teknologi muliggør at behandlinger, der tidligere fandt sted på hospitalet nu kan udføres udenfor hospitalet af andre fagligheder. I denne video kommer nogle eksempler på teknologi, der muliggør denne forandring og forskydning.

Se flere videoklip fra foredraget på Youtube

eksempler på foredrag

OM THOMAS RIISGAARD HANSEN

Når ”det nye” møder ”det kendte” – det er her innovation, nye ideer og virksomheder opstår. Gennem de sidste 15 år har jeg arbejdet i krydsfeltet mellem ”det nye” fra forskning og innovation samt ”det kendte” i form af eksisterende organisationer og produkter.

Gennem mit arbejdet som forsker på Aarhus Universitet og efterfølgende medejer og direktør i en sundhedsteknologivirksomhed har jeg arbejdet med teknologi og sundhed fra mange vinkler.

Mange af mine erfaringer og indsigter vil jeg gerne give videre, og har derfor hen over årene holdt en lang række foredrag i både Danmark og internationalt (Japan, Australien, USA m.fl.) om innovation og sundhed.

LinkedIn profil