Foredrag om "Entreprenørskab som metode til at skabe fremtiden"

Om ENTREPRENØRSKAB SOM METODE TIL AT SKABE FREMTIDEN

Nogle sætter sig ned og venter på hvad fremtiden må byde – andre skaber den aktivt. En måde til selv at skabe fremtiden er gennem entreprenørskab.

Thomas har co-founded en håndfuld virksomheder, været aktiv mentor for en lang række startup, har siddet som business angel og har undervist i teorierne bag entreprenørskab på universitetet.

I dette foredrag fortæller han hvordan entreprenørskab kan ses som en metode, der kan læres og som indebære både den enkeltes personlige egenskaber, værktøjer til at arbejde med innovation og forretning og en kultur, der fremmer innovation og eksperimenter. 

Dansk eller engelsk

Interesseret? 


Skriv eller ring til Thomas Riisgaard Hansen på thomas@kiteinvent.com eller telefon +45 29 40 33 97.

Blogindlæg om ENTREPRENØRSKAB

Følgende er uddrag af blogindlæg om entreprenørskab (på engelsk).

OM THOMAS RIISGAARD HANSEN

Når ”det nye” møder ”det kendte” – det er her innovation, nye ideer og virksomheder opstår. Gennem de sidste 15 år har jeg arbejdet i krydsfeltet mellem ”det nye” fra forskning og innovation samt ”det kendte” i form af eksisterende organisationer og produkter.

Gennem mit arbejdet som forsker på Aarhus Universitet og efterfølgende medejer og direktør i en sundhedsteknologivirksomhed har jeg arbejdet med teknologi og sundhed fra mange vinkler.

Mange af mine erfaringer og indsigter vil jeg gerne give videre, og har derfor hen over årene holdt en lang række foredrag i både Danmark og internationalt (Japan, Australien, USA m.fl.) om innovation og sundhed.

LinkedIn profil